tiistaina, elokuuta 13, 2013

BRÄNDÖ.BRÄNDÖ.


Tee-se-itse-blogi. Käsityöblogi. Kato-mitä-mä-tein-blogi. Ajatuksissa on viipyillyt blogin aloittaminen jo jonnin aikaa. Teen koko ajan jotain. Valmistan asioita. Muokkaan ja rakennan uutta. Kaiken tämän keskellä on tullut ajatus ja tarve jakaa koko touhu jonkun kanssa. Saada valmistuneet asiat näkyviksi ja kertoa ehkä hitusen tekemisen ja tuotteiden alkuperää. Saada ja antaa ideoita. Katsoos nyt kuinka käy. Alkuun tietysti tee-se-itse-haastattelu.Mikä Brändö?

Saari, saareke, mielentila. Ei ihan niinkuin sillä toisella saarella, mutta melkein. Täällä tehdään. Omilla pikku kätösillä ja sitten vähän isommalla kouralla. Usein Brändössäkin maalit ja materia osuu oikeisiin uomiinsa, mutta onhan se nyt kumma, jos ei joskus roisku. Tarkoitus on tehdä ja katsoa mitä tapahtuu.


Varmasti aika paljon blogi tulee keskittymään Göranin kuulumisiin. Siihenhän tuo käsityöosasto tällä hetkellä ylipäätään keskittyy. Ohessa tulee olemaan jotain kodinsisustuksellista pikkupuuhastelua. Syvimmissä ja pimeimmissä haaveissa on tarve innostua ruoanlaitosta, mutta tuota niinniin, sitä odotellessa.


Mikä se Göran on?

Se on harrastuksesta padonnut pakkomielle, joka on siivunnut elämästä tuntuvan osan aivan hissunkissun. Koruja, joita haluan itse tehdä ja kantaa. www.homeofgoran.com


Ja miksi sitten ruotsinkielisiä nimiä?

Brändö ja Göran, kuullostaa ja näyttää kirjoitettuna jännittävältä voimakaksikolta.

Göran on perinyt nimensä maailman parhaimmalta kotikissalta, joka taas sai nimensä alkujaan mystiseltä kalastajalta lapsuuden muistoista.

(Toim. huom. Tämä korjattu myöhemmin hitusen korrektimmaksi vastaukseksi)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message