sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

UKKONEN


(Göran.)

UKKONENPilvet ja salamat pesulla,
muoviosat ovat kierrätysmateriaalia ja saavat kylvyn ennen kasaamista.Teurastamon lähestyvä Night Market on pyöräyttänyt pilvitehtaan käyntiin. Ensi torstaina ja perjantaina  22.-23.8.13 Helsingin Kalasatamaan ilmestyy karnevaalihenkiset yömarkkinat. Mukana käsitöitä ja designia, ruokaa, ennustajia, tulishow ynnä muuta. En ole Göranin kanssa ollut myyjäisissä tahi markkinoilla aikaisemmin ja nyt tuntuu siltä, että tämä on se oikea paikka aloittaa koko touhu.

Myyntiin tulee mm. tämä Ukkonen-kaulariipus. Ukkonen on pehmeästä kierrätysmuovista yksitellen saksittu pilvi, joka salamoi ja tiputtaa pisaraa. Muovi on teatterisalin tanssimaton ylijäämäpaloista silppuuntunutta materiaalia (kiitos Lenkkiteatteri!). Muovi erinomaista, sillä se on kaksipuolinen, taipuisaa ja erittäin kestävää. Ukkoset ovat keskenään hitusen erilaisia. En ole mikään massatuotannon ystävä ja kyllästyn herkästi toistoon. Kasaan pilvet yksitellen oman mieleni mukaan. Toisissa on enemmän salamia ja toisista sataa helmiä, ketjua tai muovisia pisaroita. Itse tykkään korun kaksipuolisuudesta varsin paljon. Välillä on hyvä näyttää valkoista poutapilveä ja toisinaan esille sopii musta myrskypilvi.
2 kommenttia:

  1. Voi miten nousi hymy huulille: "pilvet ja salamat pesulla". Väsymystä kenties, mutta vieläkin hihityttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juu, eikös ne mustat pilvet ja salamat ole aina pesun tarpeessa. Ainakin vesi niiden yhteydessä usein tuntuu roiskuvan.

      Poista

Kiitos viestistä . Thanks for the message