perjantaina, syyskuuta 13, 2013

HEIJASTINARVONTA


(Göran.)

HEIJASTINARVONTA

Syksy on todellakin päällä vaikka päivät ovatkin olleet vielä täynnä kesästä muistuttavia riemunkiljahduksia. Illalla tulee pimeä ja se on vissi. Olen käynyt juoksentelemassa lähiryteikössä ja huomannut etten enää näy. Vaikka ninjana olo on yksi pitkäaikaisimmista haaveistani, olen kuitenkin iän myötä ajautunut jonkinlaiseen järkevyyteen ajoteiden läheisyydessä. Heijastimia pitää olla. Mieluiten ehkä jopa liikaa. Kuinka vaikuttavaa näyttää robotilta valokeilassa!

Olen intoutunut tekemään asioista heijastimia eikä päinvastoin. En tahdo nallen muotoista kovamuovista palikkaa poukkoilemaan hihaan saati puristavaa kuminauhaa kyynärvarteen. Jos täytyy näkyä, niin näkyy sitten tyylillä. Göranilla on tällä haavaa ratkaisu tähän joko Sugar Skull-kalloheijastimella tai painimies mallilla Lucha Libre (kurkkaa tästä).

Heijastimet ovat käsin kirjailtuja, kaksi kerroksista askarteluhuopaa erilaisin kilkkein. Heijastinnauhaa käytetty harkiten. Väriskaalassa ja ilmeissä löytyy variaatiota.

Huom. ei CE merkintää, joten käytä lisäksi muuta tuotetta näkyäksesi EU-standardin mukaisesti!

Ja asiaan: Göran arpoo kuvassa esiintyvän heijastimen. Voit osallistua 1-3 arvalla.

- tykkää Göranista Facebookissa
- liity Brändö-blogin lukijaksi
- täytä arvontalomake

Osallistu arvontaan TÄÄLLÄ

Arvontalomake toimii syyskuun(2013) ajan ja arvonta suoritetaan 1.10.13. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kerro ihmeessä minkälaista heijastinta sinä haluaisit kantaa!

Ja HEI! jos et jaksa odottaa arvontaonnesi multihuipennusta, oman heijastimen voi jo hankkia mm. DESIGN MARKETILTA Palonin pisteestä nyt viikonloppuna! UUJEE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message