perjantaina, lokakuuta 11, 2013

PÄÄKALLOHOMMISSA

(Göran.)

PÄÄKALLOHOMMISSA


Tein vuosia taaksepäin sisustusjutun kuvauksiin kallotyynyn, joka on sittemmin päätynyt ystäväni sohvalle. Aina sitä pyöritellessäni olen ajatellut tehdä uusia hahmoja, viedä ajatusta vähän pidemmälle ja tuotantoon. Vihdoin sain painittua kaksi kaveria kasaan.

Ihmetellen ja askarrellen, erehdyksien ja onnistumisien kautta sain nämä valmiiksi. Toinen oli jo jossain vaiheessa kassi, mutta epämääräisen suunnittelun tuloksena ompelin palaset väärinpäin yhteen, jolloin sekin päätyi muotoon koristetyyny. Takapuolelle sentään jäi farkkuinen tasku.

Haluaisin tehdä näitä sarjassa ja myyntiin, mutta todellisuus iskee pienkäsityöläistä taasen kasvoon. Kuinka hinnoitella tuote, johon aikaa ja materiaalia palaa kuin, no en tiedä edes vertauskuvaa? Kuinka hinnoitella koristetyyny, jota ei voi käyttää muuhun kuin koristetarkoitukseen, rutistella sohvalla tai paiskoa petaukseen. Kyllähän voisi tehdä simppelin mallin muutamalla koristuksella, mutta miksi tyytyä tylsään kun voi liioitella? Siksipä pidän nämä veijarit itselläni. Tilauksesta tällaisen saa toki, jos hinnasta pääsee sovintoon tai oikea koti löytyy.

Ehkä sittenkin se kassi? Jospa sitä herkeäisi oikein kaavoitushommiin ja ajattelisi järjestelmällisesti asiat loppuun saakka. Siihen saakka seurustelkoot nämä kekkulit keskenään. Putiikilla ovat tavattavissa ja hypisteltävissä toistaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message