perjantaina, lokakuuta 18, 2013

SHEIVAUS

(Göran.)

SHEIVAUS
...asusteita viiksillä ja ILMAN

Nyt se viimein tapahtui, totaalikyllästyminen viiksiin siellä ja viiksiin täällä. Ei, en suinkaan ole niitä hylkäämässä. Lemmekkäät kiehkurat ja tanakat puikkelot saavat jatkossakin kasvaa painimiesten naamoilla, mutta joku roti.

Göran on palttiarallaa vuoden vanha ja vähän päälle. Vuosia sitten Ofelia-marketin työpajassa askartelin huopaiset viikset helmireunuksin rintapieltäni koristamaan. Tästä lähti Göranin ensimmäiset varsinaiset tuotteetkin liikkeelle. Erilaisia viiksiä huovasta ja nahasta. Logo tai tunnusmerkki muotoutui itsestäänselvyytenä viiksiksi. Pikkuhiljaa näitä kippurahäntiä alkoi ilmaantumaan sinne sun tänne. Halpakoruliikkeiden räjähdettyä viiksekkäistä, asettui lievä paine tuohon rintalastan kohdalle. Äh, viikset ei tuntuneet enää omilta, mutta tarpeeksi Göraneilta kuitenkin. Kevensin kesällä Facebookkiin logoa värikkäämmäksi, jospa sillä vielä tekohengittäisi vähän.

Ja nyt loppui happi. Piirsin hätäpäissäni uuden alustan Göranin uljaalle nimelle ja samalla sain syksyistettyä hieman nettisivujen ilmettä. Heti maistuu ilma raikkaammalta.

Vai mitänää sanotta?

Original Göran.
Kesämies Göran.


Uusi Göran.
Göran. tunnelmoi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message