tiistaina, marraskuuta 05, 2013

LASTEN IDEAT LASIKSI

LASTEN IDEAT LASIKSI

Hommaa on ollut, kohtuudella juhlaa, vähän keilaamista ja aivan tarpeeksi sairastelua. Blogi on saanut olla aivan hissukseen.

Lokakuun lopulla pääsin taas vierailemaan kameroineni Riihimäelle Lasismin pajalle. Tällä kertaa oli kyseessä lastentapahtuma, LASTEN IDEAT LASIKSI osa ART HÄME 2013 taidetapahtumaa. Lapset saivat suunnitella lasista piirtämällä, maalaamalla tai muovailuvahasta muotoilemalla esineen, aiheena LASTEN RUOKAPÖYTÄ. Lasismin lasinpuhaltajat toteuttivat lasiesineen suunnitelmien pohjalta. Lopuksi työt koostettiin Riihimäen rautatieaseman aulaan, jossa on myös valokuvanäyttely teosten syntyprosessista. Tapahtumapäiviä oli kaksi, ensimmäisen valokuvasi Teo Cederqvist, toisen allekirjoittanut. Näyttely on esillä 12.11.2013 saakka. Kuvia pääsee katsomaan myös täältä.

Päivä oli hikinen ja hurmaava. Kuinka huippua on, kun luovat lapset ja aikuiset kohtaavat. Enemmän tällaista heittäytymistä ja haastetta elämään kiitos. Lapset ovat järjettömän inspiroivia, mutta niin ovat kyllä nuo lasityypitkin. Huhhuh.

Erityismaininta 3-vuotiaan Inkan piirroksesta, jossa tikkumaisen hahmon molemmin puolin olevat oranssit alueet kertovat kainaloiden sijainnin, tietysti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message