keskiviikkona, joulukuuta 18, 2013

RAUHA MAASSA

RAUHA MAASSA

(hulinaa työhuoneella)

Shh...aivan hiljaa.... Täällä ollaan hissukseen. Edellisestä kerrasta onkin jo hippasen päälle kuukausi ja kyllähän siihen väliin on mahtunut. Joulupajaa, joulumyyjäistä, joulupaperia, jouluglogiä, joulujoulua.

En ole mikään joulunlapsi mutta jostain syystä, ehkä rangaistuksena tästä, mahtuu vuoteeni normiporhaltajaa enemmän tätä riemun juhlaa. Valokuvahommissahan joulu ei lopu koskaan. Se on lähes ympärivuotinen onni, joskus väliin ehkä tammikuun paikkeilla sujahtaa tee-se-itse-kesäniittykuvaus. Eikä siinä, joulun leikkiminen on aivan kivaa, mutta siinä vaiheessa itseltä leipoo kiinni kun koko ympärillä oleva maailma tahtoo leikkiin mukaan. 

Joulumyyjäisissä ja varsinkin niihin valmistautuessa on mennyt tovi. Juuri muuta ihmeellistä ja uutta en ole näillä liiman näivetämillä ja saksien silppuamilla sormillani saanut aikaiseksi. PAITSI! Olen valmistautumassa jo seuraavaan aiheeseen. Kohta puoliin, kun aika on otollinen, kerron lisää. Vuoden alkuun on tulossa jännittäviä asioita. Ainakin itselle. Yksi niistä on vihdoin ja viimein nettikaupan avaaminen halleluujah! Tästä myös enemmän kun sen aika koittaa.

Kuvituskuvaksi uusiä Pääskysiä. Kovaa vauhtia mennään jo kohti kesää. Tilulilu ja innostunut hymiö tähän perään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message