perjantaina, helmikuuta 07, 2014

Häätapahtuma(Göran.) 

hää ja mää

HÄÄTAPAHTUMASSA


Alkuvuosi on ollut yhtä tohinaa kuten loppuvuosikin. Kuvauksia(Jes!), teatteria(Jes!), Görania(Jes!) ja uutta harrastusta(10xJes!), kaikkea oleellista siis. Seuraavan viikon asetun taas maan alle työhuoneelle ja nousen päivänvaloon vasta viikonlopuksi sillä:

15.2.2014 lauantaina Suvilahden Kattilahallissa järjestetään ensimmäistä kertaa erilainen häätapahtuma Love Me Do, jonka tarjonta on kohdistettu kaikille morsioille, sulhoille ja juhlaintoilijoille. Ohjelma lupaa mm. baaria, bändejä, BestMoves tanssikilvoittelua ja tietysti erilaisia näytteilleasettajia, joista Göran on yksi onnekas.

Kyseessä ei taatusti ole mikään edestakaisinlaahustusmessusokkelo, vaan luvassa on aivan kunnon hipat.

Tapahtumaan Göran. tuo valikoimaa mm. erilaisista hiuskoristeista, ruseteista, koruista ja kalvosinnapeista. Lue lisää Göranin tapahtuma-artikkelista ja Love Me Do:sta täältä.


Ja kuinka onkaan kätevää, kun omat häätkin on vielä järjestämättä. Avioon on kyllä paukittu ja muutama vuosi sitten, mutta eihän tässä suhinassa ole vielä kunnon juhlia päästy tanssimaan. Eiköhän tuolta vinkki jos pari kerätä talteen.

Göranin sivuilta voi voittaa liput tähän tapahtumaan kun arvonta suoritetaan ystävänpäivänä 14.2.14.

Täältä arpajaisiin TIKS!

Huom! tapahtuma on K18, alkoholilla on osuutta asiaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä . Thanks for the message